Jogi nyilatkozat

Habár a http://hiteltanacsado.helyek.eu készítésekor a lehető legpontosabb információk közlésére törekedtünk, az adatok helyességéért felelősséget nem vállalunk. A helytelen információból eredő közvetett vagy közvetlen kárért, veszteségért, bevétel kiesésért nem vállalunk felelősséget. A kapcsolódó linkek működéséért és tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A http://hiteltanacsado.helyek.eu lehetőséget biztosít látogatóinak adataik megadása mellett értékelések közzétételére, azonban az így közzétett értékelések tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A szerkesztők nem vizsgálják át az értékeléseket, azok automatikusan kerülnek publikálásra. Igyekszünk a sértő, etikátlan és/vagy durva értékeléseket kiszűrni, azonban garanciát nem vállalunk a szűrésre. Kérésre a sértő, etikátlan és/vagy durva értékeléseket töröljük.

Kérjük, vegye fel az oldal szerkesztőjével a kapcsolatot, ha hibát észlel az oldalon. Mielőtt felhasználná az itt talált információkat pontosítsa azokat telefonos egyeztetéssel a kiszemelt hellyel, vagy más forrásból.

Ha megjegyzése van a szöveggel, képekkel vagy szerzői joggal kapcsolatban, kérjük írjon üzenetet. az oldal szerkesztőjének. Ha fel szeretne kerülni a weboldalra, kérjük küldje el adatait itt.

Kiemelt megjelenésre vonatkozó ajánlatunkat itt tekintheti meg.

Az oldal használatával Ön elfogadja a fenti feltételeket.

Adatkezelési szabályzat

Az oldalon szereplő adatok nyilvános adatforrásokból lettek beszerezve. Az oldal kezelője az adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény és adatvédelmi előírások betartása mellett igyekszik kezelni és közzétenni.

Amennyiben úgy érzi, hogy a megjelent információk sértik az Ön jogait, lehetősége van kérni adatainak törlését a rendszerből. A törléssel együtt az összes helyek.eu aloldalról törlődnek adatai.

Mivel az adatok nyilvános adatforrásokból kerültek a rendszerbe, vagy olyan felhasználók küldték be azokat, akinek kilétét nem tudjuk hitelesen ellenőrizni, így az adatok közlése csak másodközlésnek számít. Az adatok mellett megjelenő címkék, keresőszavak, kifejezések kizárólag a keresés technikai megkönnyítése végett vannak elhelyezve, mint címkék. A címkék nem állnak feltétlenül kapcsolatban a tárgyalt cég vagy személy tevékenységével vagy egyéb jellemzőivel.

Hiteltanácsadó, hitelközvetítő

Duna House, BudapestCREDITHILL KFT -EGRI IRODA, EgerHitel Sziget-Credit Hiteliroda, SzigetszentmiklósBusiness Plaza Kft., GyöngyösPro-Futuro Pénzügyi Szolgáltató Bt., SopronPesti Hitel Rt. , BudapestDuna House, HévízAVENIDA Pénzügyi Szolgáltató Zrt., Budapest